Fotopiyasa Müşterilerine Özel İstanbul İçi Aynı Gün Hızlı Teslimat.
  • MOZA Air 2  ( FOCUS MOTORU HEDİYELİ )
  • MOZA Air 2  ( FOCUS MOTORU HEDİYELİ )
  • MOZA Air 2  ( FOCUS MOTORU HEDİYELİ )
  • MOZA Air 2  ( FOCUS MOTORU HEDİYELİ )
MOZA Air 2 ( FOCUS MOTORU HEDİYELİ )
Ürün Kodu : 12413       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
Marka :  GUDSEN
5,475.00 TL   Kdv Dahil
Ücretsiz Kargo
Bu ürün satışa kapalı
Moza Air 2 Gimbal Stabilizer
 
 

Ürün Özellikleri

  • 4.25 Kg ağırlık Kapasitesi / 8 İzleme Modu
  • İFOCUS Lens Kontrol Sistemini destekler
  • Kamera LCD'sinin Engelsiz Görünümü
  • Gimbal, Kamera, Ayarlar için 12 Düğme
  • Özelleştirilebilir Joystick ve Diğer Kontroller
  • OLED Bilgi Geribildirim Ekranı
  • 16 Saatlik Çalışma Süresi Kapalı 4 Birlikte Verilen Piller
  • Gimbal / Aksesuar Giriş / Çıkış Güç Portları
  • Çeşitli Hızlandırılmış Fonksiyonlar
  • Akıllı Otomatik Ayarlama

 
KURULUM VİDEOSU 


 

Yeni tasarım, gelişmiş olan gimbal motorlarıyla ve yeni nesil FOCUS teknolojisi ile güçlendirilmiş, MOZA Air2 daha geniş bir kullanım yelpazesi ile çoğu DSLR ve aynasız kameralar için 4.2 kg taşıma kapasitesine sahiptir. MOZA Air2,Kamera, lens ve ekipmanlarını taşıma olanağı sağlar. Dört adet yüksek kapasiteli Li-on18650 batarya ile, 16 saat e kadar çalışma olanağı sağlar ve kesintisiz olarak tüm gün çekim yapmanıza imkan sunar.

Moza spark güç besleme devresi moza air2 ‘yi dört ayrı güç bağlantı noktası ile destekler. giriş bağlantı noktası, güç için alternatif enerji sağlar ve çıkış bağlantı noktaları monitör, led ışıklar, harici focus ve diğer aksesuarlar gibi faydalı aksesuarlar bağlamanıza olanak tanır. Yeni geliştirilen batarya yönetim sistemi (bms) air2’nin ve aksesuarlarının çalışma zamanını düşük enerji sarfiyatı ile büyük ölçüde arttırmaktadır. 

Motion-lapse, tracking time-lapse, zoom time-lapse gibi kapsamlı ve profesyonel bir şekilde geliştirilen hızlandırılmış işlevleriyle,kullanıcıların kolaylıkla çekim yapmasına olanak sağlayan 20’ye yakın optimizasyon modu bulunmaktadır. İlham aldığınız herşeyi moza air 2 ile yakalayabilirsiniz.

AUTO-TUNİNG EN İYİ PERFORMANS
Verimli aı hesaplama sistemi, moza uygulamasının, gimbalinizdaki toplam ağırlığa göre en uygun parametreleri seçmesine ve bu sayede yeniden ayarlamanın kameranız üzerinde titreşim, odak vb. sorunları ortadan kaldırmanıza olanak tanır.
 

 
KOLAY DENGELEME
Moza air2 kullanıcılar için gimbalin en iyi dengeleme parametrelerini ayarlamak için yardımcı olabilecek görsel cihaz bilgilerinize sahiptir. moza air2 daha fazla zamandan tasarruf ve daha az enerji kullanımı ile kameranızı yeniden dengelemek için size faydalı olacak yardımcı hafızalı mekanik bellek, plate sistemi ile birlikte gelmektedir. sadece bir kez ayarlarınızı yapın sonra çekim yapmaya başlayın.

KOMPAKT TASARIM
Moza air 2, kamera ekranının engelsiz bir görüntüleme ve kamera ayarlarını dengelemek için tasarlanmış olan açılı bir motor kolu içerir. bu özellik, çekimlerinizi ve ekrana müdahalenizi daha da kolaylaştırır. üzerinde bulunan 12 fiziksel düğme sadece en ani, hızlı ve kapsamlı çalışma modlarının geçişini sağlamakla kalmaz aynı zamanda kayıt, zoom, focus, ıso, shutter, diyafram, pozlama vb. ayarları da kontrol edebilmenize olanak sağlar.
 

AKILLI KULLANIM
Moza air 2′ nin joystick, akıllı yön butonu ve akıllı düğmesini, çekim tarzınıza uygun şekilde özelleştirebilirsiniz. 5 farklı özelleştirilebilir gimbal parametreleri sayesinde ihtiyaçlarınız doğrultusunda sürekli değiştirilebilen kombinasyonlar oluşturup parametrelerinizi kaydedebilirsiniz. akıllı oled ekran ile geri bildirim ve gimbal durumunu doğru olarak gösterimini sağlayarak gimbal ve kamera parametrelerinin ayarlanmasına yardımcı olur.
 

 
AKSESUAR EKLEME OLANAKLARI
Gimbal’ ın el tutamağının altında ve arkasında 1/4 inç vida delikleri, cihazınız için gerekli aksesuarlar eklemenize olanak sağlar. gimbal, üzerinde bulunan evrensel bağlantı noktaları sayesinde tripod, telefon tutucu, monitör vb. ekipmanlar monte edebilirsiniz.

Air 2 ile kullanıldığında, iFocus-M, gimbal için dördüncü eksen ve ek bir çekim aracı haline gelir, bu nedenle kullanıcılar  gimbal grip bölümünden çoğu DSLR ve aynasız kameranın odak, yakınlaştırma ve irisini kontrol edebilir.

Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
BENZER ÜRÜNLER
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.