Fotopiyasa Müşterilerine Özel İstanbul İçi Aynı Gün Hızlı Teslimat.
  • PowerDolphin Wizard
  • PowerDolphin Wizard
  • PowerDolphin Wizard
PowerDolphin Wizard
Ürün Kodu : 10000122       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
47,784.66 TL   Kdv Dahil
Ücretsiz Kargo
Bu ürün satışa kapalı

PowerVision PowerDolphin Wizard


 

BU BİR BALIKÇILIK DEVRİMİ!

PowerDolphin, balıkçıların beklediği çok amaçlı bir araçtır: güçlü bir balık bulucu ve su altında ve yüzeyde çekim yapabilen 4K UHD kamera ile donatılmış bir yem düşürme teknesidir!

 

Kıyıdan veya teknenizden en iyi noktaları bulmak için PowerDolphin' i gönderin: bulucu, gizli, erişilmesi zor balık tutma yerlerini bulmanıza yardımcı olacaktır. Yeminizi tam olarak istediğiniz yere koymak için PowerDolphin' deki özel yem bırakma kutusunu kullanın ve GPS tabanlı uygulamamız aracılığıyla konumları kesin olarak belirleyin.

 

Son olarak, balığın yeminize tepkisini 4K UHD olarak çekebilir ve stratejinizi buna göre değiştirebilirsiniz! Daha iyi sonuçlar alın, daha az zaman harcayın ve daha çok keyif alın!

 Mobil balık bulma 

PowerDolphin, balıkları akıllı ve mobil bir şekilde aramak, balık ve su altı bilgilerini zamanında almak ve balık tutma noktalarını akıllıca tavsiye etmek için PowerSeeker balık bulucu ile birlikte çalışır. Ayrıca, oltayı ve yemi doğrudan çekebilir ve su koşullarına bağlı olarak kablosuz kontrol yoluyla belirtilen noktaya ulaşabilir, oltanın uzunluğunu önemli ölçüde uzatır.

Su üstü ve su altı çekim perspektifleri

Çekim açısı 132 ° kadar geniş olan benzersiz bir çift eklemli 4K döner kamera ile donatılmış PowerDolphin, dönen kamerasını su altında -150 ° arasında değişen görüş alanıyla su üstü ve su altı çekim taleplerini karşılamak için kullanabilir. Suyun + 70 ° yukarısına kadar, size yepyeni bir 220 ° çekim açısı ve görsel deneyim sunuyor.

PowerDolphin  

 800 m'ye kadar görüntü aktarımı | 220 ° çift eklemli 4K kamera | 2 saat ultra uzun pil ömrü |

Yolda gezinme ve otomatik dönüş | 4,5 m / s'lik en yüksek hız | Birden çok senaryoda AI uygulaması

Seyir Modu

Sabit hızda akıllı seyir, daha kolay bir deneyim sağlar

Normal Mode

4,5 m / s'lik en yüksek hız, özgür ve keyifli su yarışları sağlar

Sualtı Modu

220 ° çift eklem aktivasyonu, su altı sahnesine bir bakışta bakma

Su üstü ve su altı perspektifleri sağlayan 220 ° çift eklemli döner kamera

Çekim açısı 132 ° kadar geniş olan benzersiz bir çift eklemli döner kamera ile donatılmış olan PowerDolphin, -150 ° ile + 70 ° arasında değişen görüş alanıyla su üstü ve su altı çekim taleplerini karşılamak için dönebilir (yatay konumu 0 ° dir ve kamera su altı alanlarına doğru döndüğünde açı negatif olur) size yepyeni bir 220 ° çekim açısı ve görsel deneyim sunar.

PowerDolphin su üstü bir sahneyi çektiğinde, nefes kesici, heyecan verici bir su sporu veya adrenalin patlaması getiren bir FPV yarışı olursa olsun, her şeyi bir bakışta alabilir.

PowerDolphin bir su altı sahnesini çektiğinde, karıştırıcı bir yem ısırma süreci veya gizemli, muhteşem sualtı manzarası ne olursa olsun, her şeyi bir saniyede yakalayabilir.

powervision powerdolphin

powerdolphin balıkçı drone

4K UHD 132 ° geniş alan kamera

İki farklı dünyanın amfibi fotoğrafçılığı

PowerDolphin

4,5 m / s'lik en yüksek hızda su üstü seyir

PowerDolphin 4,5 m / s'lik en yüksek hızda yelken açabilir. Su üstü FPV yarışı veya balık tutma haritalaması olursa olsun, PowerDolphin verimliliği ve hız deneyimini önemli ölçüde artırabilir.

2 saat ultra uzun pil ömrü

PowerDolphin, 5800 mAh IPX8 pille çalışır ve 2 saatlik pil ömrünü destekler. Karmaşık bir su ortamında, uzun pil ömrü, aşırı su üstü kontrol taleplerini karşılayabilir ve yüksek su geçirmezlik stabilitesi yelken güvenliğini garanti eder.

Geleneksel oltaların uzunluğunu önemli ölçüde uzatan güçlü kanca çekme işlevi

PowerDolphin, kuyruğunda maksimum 1 KG taşıma kapasiteli güçlü bir çekme mekanizmasına sahiptir. Bu mekanizma, bir oltanın uzunluğunu önemli ölçüde uzatır. Gerçek zamanlı olarak izlemek ve yem ısırma sürecini kaydetmek için 4K kamerayı kullanabilir, uzun mesafeli uzaktan kumandalı balık avının yepyeni deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.

Balık Tutma Noktalarınızın Haritasını Çıkarın

PowerDolphin, size ve ilgili kurumlara dijital ve görselleştirilmiş bir şekilde bilimsel, doğru su altı bilgileri sağlamak için PowerSeeker ve Vision + 2 Uygulamasının yol ve yol planlama işlevi ile birlikte çalışarak belirtilen suları otomatik olarak tarar ve su altı topografik haritasını oluşturur

powervision powerdolphin

 

PowerVision PowerDolphin Paket İçeriği

PowerDolphin

Remote Controller

PowerSeeker

Bait Box

Intelligent Charger

Intelligent Battery

Storage Bag

 PowerVision Türkiye


Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
BENZER ÜRÜNLER
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.