Fotopiyasa Müşterilerine Özel İstanbul İçi Aynı Gün Hızlı Teslimat.
  • PowerEgg X Wizard
  • PowerEgg X Wizard
  • PowerEgg X Wizard
PowerEgg X Wizard
Ürün Kodu : 10000150       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
56,461.37 TL   Kdv Dahil
Ücretsiz Kargo
Bu ürün satışa kapalı

PowerVision PowerEgg X Wizard Sale Pack

poweregg x - teknik özellikleri

Otonom Kişisel AI Kamera Modu

Güçlü yüz tanıma özelliklerine sahiptir. Yüz tanıma doğruluğu, fotoğraf çekerken veya video kaydederken nesneyi takip etmek için derin öğrenme eğitimi yoluyla sürekli olarak geliştirilir. Ek olarak, akıllı kompozisyon modu, fotoğrafçılık deneyimini daha da iyileştirmek için genel çekimler ve özçekimler için kullanılabilir.

poweregg x - AI Camera

Uzaktan Ses Alımı SyncVoice Teknolojisi

PowerVision' ın SyncVoice teknolojisi ile donatılmıştır. SyncVoice, cep telefonunun mikrofonunu veya kablosuz bir kulaklık kullanarak yüksek kaliteli sesi alabilir ve sesi resimlerle otomatik olarak senkronize edebilir.

Yüz Tanıma + Derin Öğrenme

PowerVision' ın derin öğrenimi, farklı kişilerin özelliklerine uyum sağlamak için yüz tanıma ve otomatik kompozisyonu destekleyen, tanımlanamayan küresel büyük veriler üzerine inşa edilmiştir. Daha sonra doğru, verimli, çok açılı, uzaktan yüz tanıma ve konuya kilitlenme sağlar. Yüz tanıma, devam eden derin öğrenme ve resmi aygıt yazılımı güncellemesi yoluyla giderek daha akıllı ve doğru hale gelecektir.

Otomatik Kompozisyon Sizi Her Zaman Merkeze Alır

Egg X' in kamerası 170 ° 'ye kadar bir görüş alanını izler. İster iç mekan selfie' si ister dış mekan spor sahnesi olsun, PowerEgg X istediğiniz görüntüleri yakalayabilir. Ek olarak, PowerEgg X bir konuyu otomatik olarak hatırlayabilir. Konu görüş alanının ötesine geçip sonra tekrar geri dönse bile, PowerEgg X onu takip edecektir.

PowerEgg X' in Sizi Anlaması İçin Sadece Bir Hareket Gerekir

Otonom Kişisel Yapay Zeka Kameranıza sadece kameranın önünde durup bir hareket yaparak kumanda edebilirsiniz! Bir hareket veritabanına dayalı derin öğrenme sayesinde, PowerEgg X fotoğraflar, videolar, konu izleme ve grup fotoğrafları için çoklu hareket akıllı tanımayı destekler.

Elde Taşınabilir Gimbal Kamera Modu

PowerEgg X sadece bir drone değil, aynı zamanda elde tutulan bir gimbal kameradır. Elde tutulan moda geçildiğinde, PowerEgg X üç eksenli mekanik stabilite artırma gimbalini ve Otonom Kişisel Yapay Zeka Kamerasını kullanarak hayatın güzel anlarını her zaman, her yerde yakalayabilir.

PowerVision PowerEgg X - EL modu

4K UHD Kamera

Üç eksenli mekanik stabilite artırma gimbali sallanmaya karşı dayanıklıdır.

PowerVision PowerEgg X - 4k

Sektör lideri AI İşlemci

13 çekirdekli çok işlemcili ve 5 çekirdekli yüksek performanslı CPU + tek çekirdekli GPU + 4 çekirdekli DSP + çift çekirdekli sinir ağı motor güçlendirici + tek çekirdekli MCU, 4Tops kadar yüksek bir hashrate ile.

Dinamik ve Statik Arasında

Drone Modunda, PowerEgg X yüksek performanslı bir drone'dur. 4K / 60fps kamerası ve üç eksenli mekanik gimbal sayesinde son derece dinamik hava fotoğrafçılığı için uygundur. Kullanıcı gerçek zamanlı 1080P görüntü aktarımını 6 km (FCC) mesafesi içinde kontrol edebilir. Kıyı veya rüzgarlı koşullarda kararlı bir şekilde uçabilmesi için 29-38 kph maksimum rüzgar hızı direncine sahiptir. PowerEgg X' in 30 dakikalık uçuş süresi vardır.

Rüzgar geçirmez | Ses alma | Su geçirmez | Suya Kalkış ve İniş | 4K / 60fps UHD Fotoğrafçılık | 29-38 kph Rüzgar Hızı Direnci

powervision poweregg x türkiye

Dünyanın Sesi Algılayan İlk Drone

SyncVoice teknolojisi, telefonunuzun mikrofonu tarafından alınan sesi resimlerle otomatik olarak senkronize ederek sessiz hava fotoğrafçılığına son verir.

Suya İniş ve Kalkış

Su geçirmez aksesuarlar takılarak, PowerEgg X yağmurda uçabilir, suya inebilir veya sudan kalkabilir. Su sporları ve kurtarma araştırmalarının hava fotoğrafçılığında iyi performans gösterir.

Yağmurda Uçun

PowerEgg X şiddetli yağmurda uçabilir ve zorlu ortamlar için uygundur.

PowerEgg x

Otomatik Engelden Kaçınma + Hassas İniş

Ön ve alt dürbün derinlik ölçümü, PowerEgg X' in gerçek zamanlı olarak 20 m'lik bir menzil içindeki bir engele olan mesafeyi tespit etmesini ve ardından tam olarak inmesini sağlar.

PowerVision PowerEgg X - Sensörleri

Akıllı Uygulama İçi Düzenleme

PowerEgg X, karada, havada ve suda çekim yapmanızı sağlar ve video işleme ve paylaşma işlevleri sağlar. Video prodüksiyonu hakkında fazla bir şey bilmeseniz bile, videonuzu profesyonelce kolayca ve hızlı bir şekilde düzenleyebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

PowerVision PowerEgg X - uçuş süresi

poweregg x - App

 

  PowerVision Türkiye
Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
BENZER ÜRÜNLER
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.