Fotopiyasa Müşterilerine Özel İstanbul İçi Aynı Gün Hızlı Teslimat.
  • Moza Slypod Pro Master Kit
  • Moza Slypod Pro Master Kit
  • Moza Slypod Pro Master Kit
  • Moza Slypod Pro Master Kit
Moza Slypod Pro Master Kit
Ürün Kodu : 325141       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
Marka :  Gudsen Moza
29,246.90 TL   Kdv Dahil
Ücretsiz Kargo
-
+

Moza Slypod Pro Master Kit

Slypod Pro İle Harikalar Yaratın!

 

3'ü 1 Arada - Monopod Yeniden Tanımlandı

Slypod Pro, bir monopod'dan daha fazlasıdır. Bu yeni motorlu monopod, bir kaydırıcının kayma hareketini ve bir kaldırma kolunun kaldırma hareketini mükemmel bir gövde boyutunda mükemmel bir şekilde birleştirir.  Slypod Pro ile yataydan eğikliğe, dikeyden sarkıtmaya ve kuşatmaya kadar her açıdan sorunsuz ve hassas bir şekilde benzersiz çekimler yapılabilir.


Daha İleriye, Daha Hızlı

Slypod Pro, içerik oluşturucuların profesyonel ihtiyaçlarını tüm senaryo ve koşullarda karşılamak için geliştirilmiştir. Yeni güncelleme ile Slypod Pro, toplam 1380 mm uzunluk için 520 mm uzatılabilir. Hareket hızı ve pil ömrü, orijinal Slypod sürümüne göre iki katına çıkarılmıştır. Aynı zamanda Arca-swiss hızlı serbest bırakma sistemine ve yerleşik bir ters kilide sahip katlanabilir bir tripod oluşturmak için gelişmiş evrensel kaydırma ve eğme kafası tasarımına sahiptir.

 

Hiçbir Anı Kaçırmayın!

Slypod Pro'nun misyonu, içerik oluşturucuların dünyaya ilham vermesine yardımcı olmaktır. Bu hafif motorlu monopod, muhteşem çekimi yakalamak için herhangi bir açıya ve kamera konumuna yerleştirilebilir. Kullanıcılar, dünyanın harikalarını daha fazla an kaybetmeden çeşitli açılardan keşfedebilir.


4 Eksenli Bağlantı ile Yeniden Tanımlanmış Hareket Kontrolü

Slypod Pro, MOZA Master APP kullanılarak Moza Aircross 2'ye bağlanabilir ve sonsuz yaratıcı olanaklar için 4 eksenli hareket kontrolü sağlar.


Güçlü, Sağlam ve Hafif

Bu 3'ü 1 arada monopod, Slypod Pro'ya her yüzeyde yardımcı olmak için tasarlanmış sağlam bir katlanabilir tripod tabanı ile desteklenen sağlam ve hafif karbon fiberden yapılmıştır. Taşınabilir Slypod Pro yalnızca 1460 gr'dır, böylece bir sonraki maceraya atılırken tripod tabanını kolayca sökebilir ve bir sırt çantası koyabilirsiniz.


Yüksek Hassasiyetli Hareket Kontrolü Kolaylaştırıldı

1 mm'lik benzersiz hassas hareket ve yalnızca 10 mikrosaniyede (1/100000s) 0'dan 10.000 rpm'ye hızlanma ile Mars gezicisine güç veren Ultra yüksek güçlü  motor teknolojisini parmaklarınızın ucunda deneyimleyin.


Sınırsız Güç Kaynağı

Süper yerleşik pil, Slypod Pro'ya 5,5 saate kadar çalışma süresi sağlar. Sürekli çekim için harici bir güç kaynağı ile de şarj edilebilir. Gelişmiş güç kaynağı ile yaratıcılık her zaman parlar.


Hava Koşullarına Dayanıklı Tasarım

Akıllı mekanik tasarım, Slypod Pro'ya bakım gerektirmeyen performans sağlayarak yerleşik iletim sistemini rüzgar, kum ve tozdan korur.


Daha İyi Bir Deneyim için İsteğe Bağlı Aksesuarlar

Slypod Pro'nun akıllı modüler tasarımı, iç ve dış mekan çekim kurulumlarınız için çoğu kamera aksesuarı ve hareket kontrol sistemiyle evrensel uyumluluk sağlar. Hızlı ve kolay kurulum, yalnızca birkaç saniye içinde harekete geçmenizi sağlar.


• Arca Swiss Hızlı Bırakma Sistemi

• Kaydırma ve Eğme Başlığı

• Evrensel 1/4&3/8 genişletme arabirimi

• Katlanabilir ve Ayrılabilir Tripod


Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.